lørdag 3. mars 2012

Showstart i dag morges! Vi stilte opp i halv ni-tida ved Ave 4  i Downtown Anchorage. Sammen med oss naa var Einar Aaraak og Tone som hadde kommet fra Norge sent i gaar kveld. Mange gater var stengt og det var fyllt opp med snoe. Vi traff Sigrid og hennes hunder og hjalp til med forberedelsen sammen med andre hjelpere. Foer starten var Jon Arne, Jo og jeg i vei og kjoepte en stor lekehund som vi straks doepte Robert Sorelie. Han ble plassert i bakerste slede med det norske flagg i kjeften! Kl 11 var det vaar tur i Showstarten, som gikk med en eldre amerikansk dame i sleden. Hun hadde betalt masse penger for aa faa sitte paa med Sigrid paa hele turen under Showstarten. Vi var hele gjengen som hjalp Sigrid og handler Even fram mot starten. Det maatte en del tungt mannskap til for aa holde igjen hundene! Masse folk i gata som heiet paa Sigrid og de norske!! Det var litt av et show med fullpakket gate av folk, over 60 hundespann med 12 hunder hver som startet.
Etter at Sigrid, Even og passasjeren hadde dratt paa sin ca. 15 km lange runde rundt byen, dro vi med bil for aa moete dem ved innkomsten. Like mye styr ogsaa der med masse tilskuere og alle bilene som skulle ta imot hundene etter hvert som de kom.
Etter at Sigrid hadde kommet i maal, tok vi ogsaa imot Sylvia Furtvagner (tysk men bor i Norge) og fikk heiet paa Norges andre deltaker under hundloepet.
I morgen starter det for alvor kl 1400 i Wasilla. Foelg med videre paa bloggen!

1 kommentar:

  1. Her er det arbeidsoppgaver ja ser jeg! :-) Høres ut som dere koser dere. Spennende å følge med!

    SvarSlett