onsdag 14. mars 2012

Sigrid er i mål

For 10 minutter siden kom Sigrid i mål i Nome, etter å ha brukt 9 dager, 15 timer, 50 minutter og 16 sekunder på 160 mil. Hun kom inn som nummer 11, samme plassering som hun har hatt de siste to dagene og ca. en time etter Dee Dee Jonrowe som hun har ligget noen km bak de siste par dagene.
I år var det var svært tett mellom kjørerne foran Sigrid. I fjor vant John Baker med over et døgn på neste kjører, mens i år er det bare 11 timer fra første til ellevte plass.
Sigrid ble tatt imot av Einar og Tone, samt "handler" Even Bøen i Nome. Se video av henne her der Einar er ivrig fotograf. Hun skal vel nå hvile en del før hun flyr tilbake til Anchorage. Hun har planer om å være igjen i Alaska noen uker før hun drar tilbake til Norge.

Vi er alle, venner og slekt, imponert over innsatsen til Sigrid under årets Iditarod. Dette er sannelig en utholdenhetsidrett av dimmensjoner. En blir også imponert over profesjonaliteten i hundesporten som den gjennomføres i Iditarod, med helsesjekk av både kjørere og hunder som i all annen idrett.  Med dette avsluttes bloggen Sigrid Ekran Fanclub for denne gangen......
ps:
Brent Sass, en venn av Sigrid som besøkte henne for et par år siden, og som vi traff i Oppdal, ligger an til å bli årets nykommer (Rookie of the Year). En tittel som Sigrid vant i 2007.

1 kommentar:

  1. Veldig bra Blog! Keep up the good work :-)

    Åsbjørn

    SvarSlett