torsdag 1. mars 2012

Kom til Anchorage i går kveld lokal tid kl 22.30. Brukte litt tid på flyplassen for å registrere 3 stk mistet baggasje. Siste etappe 5 timer med fly uten skikkelig mat! Hentet ut to leiebiler, hvorav en med GPS. Det ble middag ute på byen om kvelden og  så rett i seng. Sov godt til kl 6 i morges - allerede akklimatisert på tida!
I dag, litt overskyet og 10 minus i Anchorage. Etter en solid frokost (krem, bacon, vafler, pølser, mv) dro Jo og Jon Gisle ut på tur. Med kart og uten GPS. Først innom Anchorage Market Place som var stengt og deretter til Wasilla, ca, 50  minutter langs motorveien. Vi fant huset der Alaska Farmers Union skulle ha kontorer, men der var det en smultring-kafe! Etter litt telefonering ble det klart de det lokale Bondelaget ikke hadde noe kontor og knapt en adresse. Kona til tidligere sekretær kunne opplyse i telefonen om at nåværende leder og sekretær var bortreist, dessverre.
Tilbake i Anchorage var det lunsj på det offisielle arrangør-hotellet med suvernirbutikk osv. Der hadde det vært møte for alle kjørere kl 8 - kl 12. Vi traff Sigrid og hadde felles lunsj

1 kommentar:

  1. Bondelaget i Alaska?! Da er dere fremme iallefall skjønner jeg :-) laaang tur, og alle like hele. Det er godt. En dag til start!

    SvarSlett